Novosti

UPUTE GRAĐANIMA - koronavirus Covid - 19

Mijenja se radno vrijeme sa strankama, gradske tvrtke pozivaju na komunikaciju telefonom i e-poštom, odgađaju se događaji u sportu i kulturi, škole i vrtići primaju djecu čiji roditelji rade:

 

https://www.split.hr/clanak/u-cilju-sprjecavanja-sirenja-zaraze-mijenja-se-radno-vrijeme-sa-strankama-gradske-tvrtke-pozivaju-na-komunikaciju-telefonom-i-e-postom-odgadjaju-se-dogadjaji-u-sportu-i-kulturi-skole-i-vrtici-primaju

 

  1. Nalaže se svim zaposlenicima Stano-uprave d.o.o. da provode mjere zaštite i dezinfekcije na svom radnom mjestu korištenjem sredstava za dezinfekciju koja su podijeljena po uredima.
  2. Zatvaraju se centralna staklena vrata koja vode prema donjem dijelu hodnika.
  3. Stranakama je dozvoljen pristup blagajni i protokolu, uz obvezu da poštuju razmak od najmanje 1 m, ali im nije omogućen prolazak u donji dio hodnika, osim u hitnim slučajevima.
  4. Omogućuje se korištenje godišnjeg odmora zaposlenicima, u dogovoru s neposrednim voditeljima, koji su stariji od 60 godina, imaju teška oboljenja, ili provode terapiju zbog istih, te djelatnicima koji ne mogu organizirati čuvanje djece.
  5. Ukoliko nadležna tijela naknadno donesu odluku da se takvi dani tretiraju kao slobodni, ista će se provesti i kod nas.

 

Stano-uprava d.o.o. preporučava predstavnicima suvlasnika da se povremeno vrši dezinfekcija dijelova objekata u zajedničkim prostorima koji su često izloženi upotrebi kao što su ulazna vrata, rukohvat, dijelovi dizala i sl.